Sreda, 17. septembar 1997.

SPK POVODOM HAPSENJA STUDENATA

U subotu protest na platou

Beograd. - Uprkos incidentu, do kojeg je doslo posto su pripadnici MUP Srbije pokusali da sprece antiizbornu kampanju Studentskog politickog kluba i najavljenih prekrsajnih prijava protiv predsednika Cedomira Jovanovica i generalnog sekretara Cedomira Antica. SPK saopstava da ce pojacati svoje predizborno delovanje, kroz jos intenzivniji nastup u javnosti i organizovanje protestnog skupa "Uvek pre njih" koji ce se u subotu 20. septembra odrzati na platou ispred Filozofskog fakulteta sa pocetkom u 18 casova.

"Postujemo policiju, ali ni po koju cenu necemo ustuknuti pred onima koji su zaboravili posledice svih nametnutih kordona i cinjenicu da vlast ne moze opstati oslanjajuci se na pendrek ili izbore koji to nisu.

Studentski politicki klub je spreman da ponovi lekciju iz Kolarceve ulice svkome ko je u medjuvremenu posumnjao u nasu istrajnost i spremnost da se po svaku cenu borimo za drugaciju Srbiju od one koja se nudi 21. septembra na predsednickim i parlamentarnim izborima", saopstio je juce taj Klub.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /