Cetvrtak, 18. septembar 1997.

STUDENTSKI POLITICKI KLUB U SUBOTU NA PLATOU ORGANIZUJE VELIKU ANTIIZBORNU ZURKU

Skup bez kriminalaca, pa je i MUP suvisan

Beograd. - U subotu na platou ispred Filozofskog fakulteta, sa pocetkom u 18. casova, Studentski politicki klub organizovace veliku antiizbornu zurku na kojoj ce pored clanova Saveta SPK ucestvovati lideri stranaka (Djindjic, Kostunica) i poznate beogradske rok grupe. Ovo je na jucerasnjoj konferenciji za stampu rekao predsednik SPK, Cedomir Jovanovic, naglasivsi da je zurka "veliko finale antiizborne kampanje i pocetak duge protiv Slobodana Milosevica".

- Nasu zurku nismo prijavili policiji mada je postujemo, ali necemo postovati sve one u uniformi koji postuju samo partijske zakone, istakao je Jovanovic. - Ukoliko se pojave, na platou nece imati sta da traze, jer na nasoj zurci nece biti kriminalaca i zbog toga se ne osecamo duznima da nas skup prijavljujemo MUP-u. Mi nasom zurkom ne krsimo izbornu cutnju jer na ovim i ovakvim izborima ne uzimamo ucesce. Nju mogu da prekrse Lilic, Draskovic i Seselj.

- Jako nam je zao sto ce ovi predsednicki kandidati 48 sati pred izbore morati da cute, jer mi bismo hteli da oni zauvek ucute, rekao je Jovanovic dodavsi da organizatori zurke ne zele da se konfrontiraju sa ljudima koji ce glasati za Slobodana Milosevica "vec da ih vremenom priblizimo nama". Komentarisuci predstojece parlamentarne i predsednicke izbore, Jovanovic, je rekao da ovi izbori nikako ne mogu proteci regularno.

V. Dj.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /