Ponedeljak, 22. septembar 1997.

VOJISLAV SESELJ, PREDSEDNICKI KANDIDAT SRS

U slucaju poraza podnosim ostavku

Zna se kakve su posledice:
Vojislav Seselj sa suprugom
Jadrankom po izlasku sa biralista
FOTO: FoNet

Beograd. - Drugog kruga predsednickih izbora, prema mojim ocekivanjima, nece biti. Ali, videcemo. Pobedice najbolji - rekao je predsednicki kandidat dr Vojislav Seselj, predsednik Srpske radikalne stranke, juce po zavrsetku glasanja na svom izbornom mestu u OS "Svetislav Golubovic Mitraljeta" u Batajnici, gde ga je aplauzom docekalo desetak njegovih sugradjana.

- Ocekujem da ce Srbija dobiti novu vladu, mnogo uspesniju od prethodne, sa kojom ce krenuti kao oslobodjenju od ekonomske krize i socijalne bede, da ce ta nova vlada da se obracuna sa kriminalom, oporavi zdravstvo, pravosudje, skolstvo i obezbedi ekonomski prosperitet i socijalnu pravdu - dodao je Seselj.

Odgovarajuci na pitanje novinara da li ce stvarno ispuniti predizborno obecanje i dati ostavku na mesto predsednika stranke, ako ne pobedi, lider radikala je odgovorio: -To je hipoteticko pitanje koje u ovom trenutku nije realno ni u jednom elementu, jer ja ne ocekujem poraz. Ako budem porazen, ja cu podneti ostavku, jer je to normalna posledica predsednika stranke kada pretrpi poraz na izborima. Clanstvo SRS ce morati da bira novog predsednika.

S. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /