Utorak, 30. septembar 1997.

SAOPSTENJE DEMOKRATSKE STRANKE

Odbornici DS traze smenu Bozica i Krunica

Beograd, Beta. - Odbornicka grupa Demokratske stranke (DS) u Skupstini Beograda zatrazila je juce smenjivanje potpredsednika gradske Skupstine Milana Bozica i predsednika Izvrsnog odbora Spasoja Krunica. Odbornici su podrzali inicijativu gradonacenika Zorana Djindjica za razresenje sekretara Skupstine grada Biljane Kajganic, saopstila je DS.

Smenjivanje Bozica trazi se zbog "neovlascenog zakazivanja sednice Skupstine grada" kojoj odbornici DS nece prisustovati, a Krunica zbog nezakazivanja sednica Izvrsnog odbora, "sto se tesko odrazilo na funkcionisanje javnih preduzeca".

Krunicevo smenjivanje trazi se i zbog "neovlascenog davanja reklamnih panoa firma 'Alma kvatro' Srpskom pokretu obnove (SPO), zbog dogovora sa Mirkom Marjanovicem o prihvatanju zahteva samostalnog sindikata komunalnih usluga, pokusaja da postavljanje dvoglavog orla pretvori u kampanju SPO, kasnjenja radova na kapitalnim objektima, nekontrolisanog postavljanja kioska...", navodi se u saopstenju.

Na dnevnom redu i Studio B

Beograd. - Na dnevnom redu danasnje, nelegalne sednice Skupstine grada, koju je zakazao Milan Bozic, naci ce se izinenada i promena Upravnog odbora RTV Studija B, saopstila je juce Informativna sluzba Demokratske stranke.

To je plod jucerasnje trgovine SPO-a sa radikalima i socijalistima, koji su svoje pojavljivanje na danasnjoj, nelegalnoj sednici uslovili predavanjem Studija B, tvrdi se u saopstenju DS.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /