komentar

folkuniversitet (folkuniversitetet.landskrona@landskrona.mail.telia.com)
Wed, 03 Dec 1997 12:31:12 +0100


Kush po kujtoni se jeni ju te poshter KOSOVA KURR SKA QENE EJUAJA
DHE KUR SDO TE BEHET .
IDIOTA SLLAV QE KENI ARDH NE TOKA TONA TE IKUR ME PLAQKA EU SHPERNDATE
NE TOKEN TONE TE ARTE
IDIOTA jebemti novine koje ne znaju sta pisu.