Veoma interesantno!

remiko (remiko@art-attack.hr)
Fri, 3 Dec 1999 23:28:00 +0100


Eto, upec'o sam se na bačenu udicu!

Potroših 20-tak minuta na "švrljanje" po Vašim stranicama, sa zadovoljstvom. Odviknut od sadržaja "s druge strane Berlinskog zida", ugodno sam iznenađen različitim sadržajima i slobodnim pregledom vijesti iz Vašeg kuta viđenja. U Zagrebu živim preko 25 godina. Veoma mi je žao što je do svega došlo, ali 'jebiga - šta je - tu je ("nema više vraćanja ka starom...").

Vaša pisma čitatelja očigledno mnogo govore o osobama koje Vam pišu (neki ostaše u Osmanlijskom carstvu, neki su u dobu Balkankih ratova, neki još u 1943.... Na žalost malo je onih koji gledaju u 2005 ili 2010 godinu.

Još smo, na žalost odviše opterećeni jučerašnjim sukobima (ne bih o tome tko je što započeo i otkada). Pitam se da li će odnose između Hrvatske i SRJ vječito određivati personalni odnosi Miloševića i Tuđmana - na naš račun i - DOKLE???

Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu. Na dobrom ste putu - NASTAVITE TAKO SAMO NAPRIJED! (Odjebite sve one koji Vam sugeriraju da dodajete - malo soli, malo bibera, malo krvi, malo srpstva, hrvatstva, hvalisanja klanjem, prozivanja grobovima i vjerama....).

Darko