Evo cetiri laka koraka koji ce vam pomoci da razglednicu sa crtezom Dusana Petricica posaljete tamo gde zelite:

  1. Kada zavrsite citanje ovog uputstva, vratite se na prethodnu stranu (kliknite na dnu strane na link "Nazad") i kliknite na link "KARIKATUROM". To ce na vasem ekranu ucitati novu stranu na kojoj ce ovaj crtez biti u velikom formatu.

  2. Kada se crtez potpuno ucita, kliknite desnim dugmetom svog misa na sam crtez. Otvorice se mali prozorcic na kojem treba da izaberete opciju "SAVE IMAGE AS...". Zatim izaberite neki direktorijum gde cete sacuvati ovu sliku i - ako vam je ime fajla tesko za pamcenje - dajte mu novo ime, samo zadrzite isti nastavak.

  3. Vratite se na stranu sa koje ste otvorili link za razglednicu (kliknite na BACK) i sada kliknite na link "POSALJITE". Otvorice se prozor za slanje E-maila.

  4. Upisite poruku koju zelite u deo za tekst, gore stavite adresu primaoca i subject, a zatim kliknite na ATTACHMENT, pa na ATTACH FILE. Nadjite Dusanov crtez tamo gde ste ga sacuvali i kliknite na ime tog fajla. Budite sigurni da ste izabrali opciju "AS IS"! Sada kliknite na OK i - mozete poslati svoju poruku.

Naravno, fajl sa crtezom ostao je na vasem kompjuteru, pa ovaj postupak mozte ponoviti koliko hocete puta. Crtez je poklon u svetu renomiranog karikaturiste Dusana Petricica i servera Yurope.com - vama!

Nazad