Nase dosadasnje aktivnosti

GID je u protekle tri godine uspesno realizovao cetiri istrazivacka projekta, od kojih su dva predvidjeni kao visegodisnji. Mozda ce se spisak ovih projekata uciniti ktatkim, ali se moraju uzeti u obzir i svi problemi koje prate drustva u osnivanju i prvim godinama rada, kao i opsta situacija u zemlji.

Medjutim aktivnosti drustva se nisu zavrsila na ovome. Naci clanovi su ucestvovali na brojnim akcijama drugih drustava u Jugoslaviji koja su nam pruzila nesebinu pomoc. Imena ovih drustava se nalaze u zagradama).

Drustvo se pojavilo i na brojnim simpozijumima i seminarima u nezvanicnom delu (licni kontakti, bilteni, brosure...). Ucestvovali smo i u zvanicnom radu sledecih skupova sa radovima nasih clanova.

Uspostavili smo i brojne kontakte sa slicnim organizacijama u inostranstvu. Saradnja je vec uspostavljena i vise nasih clanova je ucestvovalo u radu njihovih kampova i konferencija.

Detaljnije o nasim aktivnostima mozete procitati u okviru ove prezentacije u delu o istrazivackim projektima i skupovima. Takodje nam se mozete obratiti pismom, telefonom ili e-mailom.

Na ovome se nas rad ne zavrsava. Pogledajte nase planove za 1997 godinu.