Logo blue life
Introduction (boring but not to long)
Po mom skromnom shvatanju, smisao jedne licne prezentacije je upravo u prikazivanju licnih stavova, shvatanja i razmisljanja pre nego navodjenje suvih podataka tipa CV, koliko sam tezak, kada sam prvi put piskio u pesku i kada sam krenuo u skolu. One koje ti podaci interesuju mogu uvek da upute zahtev na moj e-mail i da istim putem dobiju odgovor (ako treba da obecam - evo, obecavam) da nebi zamarali ostale. Svi komentari su dobrodosli, a narocito oni koji nisu zlobni.
Pogledajte O sekcija odeljak okruglo a nije nula O sekcija
Legenda Sadrzaj
znaci da je pitanje javno, a su neki od vasih odgovora. su stvari koje su naknadno dodate. Logo je moj logo, umesto kucanja (engl. slam dunk). Dovoljno je da kliknete na ovaj logo i posaljete mi poruku sta mislite o odredjenoj temi. Subject je automatski izabran. Left Right prethodna/sledeca strana, nije nista znacajno. To je vise kao shustikla na toalet solji. Cool oznacava cool stvari, ljudi, pojave, najave i odjave. To je moja oznaka za sve sto mislim da ima nekog smisla ili se bar to meni tako ucinilo. Truloje suprotno od Cool, a ono sto je uglavnom dosadno je Dosadno. O kafi, lekarima koji ne lece bez podmazivanja, pivu, parama i tezgama, zenama, muskarcima i Zeni zmaju.

O fudbalu, basketu i hokeju, mozganju, ljubavi, seksu i homoseksualnosti

O Mauricijusu, britancima i francuzima, deci i kucnim ljubimcima, muzici

O mobilnim telefonima, bojama (NEW!), tatoo

O zivotinjama i zverima, poklonima, religiji, Bogu i osecanjima

O narodnjacima i seljacima, kompjuterima, slobodi govora i lazima, cvikerima za sunce, svemu ostalom.

Acknowledgements
Cool Ljudi koje treba da pomenem (po redu kako sam se setio, a ne po vaznosti, pa zato ako nisi na mestu koje si ocekivao zavezi svoju sujetu za prvo drvo i nedaj joj da se istrgne jer ja znam sta je nezgodna sujeta):

Sale & Goga, Zoran & Sonia (Look Sonia, I have changed it-no more Sonya), Dejan & Ana (autori jednog on mojih novih nadimaka: P-KEY), Olja i Sale (nje brijni - i tji sji ojvdje), Marko (ponovo medju nama), (Srdjane tebe necu da spominjem ti ionako ne znas da ovo postoji, a ti Buljavi, da li imas I-net u Kini?), Darran & Michelle (cheers-fuck off), Emmanuelle Etheve (allez bye), Rakhee, Brano sa porodicom (dje s), Jello Biafra, John Lydon, Cypress Hill, Rage Against The Machine, Sepultura, Body Count, Therapy?, Disciplin-A-Kitschme, Sunshine (ponekad), Vlade Divac, Michael Jordan, Jaromir Jagr, Eric Cantona, Vlada Babun, and miss A. (I know I fucked up, again?). Irena je osvezavajuci dodatak ovoj grupi, a trenutno najdrazi je Sofija kao ubedljivo najmaladja.

Rotten apple Ibrahim Ayoub, Svi politicari (zbog nedostatka prostora ne mogu poimence-trebalo bi mi 12GB), Dragana Mirkovic, Keba (i slicni), Elton John... THE WORST KIND : ne mogu sada da se setim, ali bice-bice...

Napomene
Ako nisi na spisku sigurno nije postojao dobar razlog za to! Moguce su sitne omaske (pa i one krupnije). Evo na primer, nisam spomenuo svoju majku, a upravo njoj su posvecene ove strane. Mama, zelim ti da sto pre ozdravis!