BIL   10=TEN

Uvod:
Dolazi covjek na desk: "Gdje je? Onaj...No...Onaj...Onaj
LUBANJICA?" Redakcija: "?" Malo kasnije covjek prolazi
u drustvu Jurice. Redakcija: Umire.
Nije se dogodilo, ali dobro zvuci.

NADOPUNA PROGRAMA (Ovaj puta se ne zezamo. Zeznuo se Davorin - nemres bolivet):
U 18:00 u FAN ROOMu je okrugli stol o stripu, vode Macan i Tico.
U FAN ROOMU doduse nema okruglih stolova, samo su kvadratni (revelejsn!). Ovaj put se zezamo. Na Macanovom standu postoji specialno kolekcionarsko izdanje Zagreba 2004, limited edition gold, samo dva komada. Obavezno pogledati, kao rezultat rada avangardne stamparije.

Dolazi igor, s Vulkanskim pozdravom (Kopirajt Paramaunt pikcrz). Utisak je pokvaren jer je umjesto liv long and prospr izustio "Haaaajj!". Bljarg.

Zbog jednog palet markera iza deska, koji u datom momentu nije bio tamo gdje ga je Branimir sakrio za vlastite potrebe, umalo poceo 3. svjetski rat. Marker smo pospremili, jer je to jedini koji radi, a covjek se naljutio.

U subotu navecer, odmah tu iza redakcije, neki su se ljudi nekoliko puta potukli. Doduse ne isti, i ne iz istih razloga. Prisustvovali smo seriji iskapcanja i ukapcanja stekera koji osvjetljava izlozbu, bili optuzeni da mi to radimo i da nismo normalni (a to je netko ocekivao?), a na kraju su se izvjesni D. i V. oba K. potukli radi CURA!!!!! Sve ostalo je cenzurirano! /Hmmmm... A cemu cenzura, ljubavi? - op. Dave/

Dalibor je nadljudskim naporom oborio vlastiti rekord. Nakon gotovo neprospavane prve noci, ostao je i slijedecu budan, te odgledao sva tri elijena zaredom bez stanke. iduce godine ocekujemo da ce postaviti sva tri televizora ispred sebe, na svaki video po jednog i odgleda sve istovremeno. The word is out da ce mu se i Cubi pridruziti kao Milka Babovic.

Redari bauljaju prostorima i pitaju sefa Niksu da gdje su ljudi, da nemaju koga presretati i pitati jel ima iskaznicu. Kazu da ukupno ima dvadeset ljudi, ne racunajuci kockare desno od ulaza i ludjake u DOOM LABOSU. Tamo inace i dalje nema zraka, a oni su mutirali u jednostanicne anaerobne organizme.

Duda, djevojka na sanku, je danas u nedjelju sa sobom ponijela mali prenosni radio. Kaze da joj je dosadno. Zar vas nije sram, decki?

SFERAKONSKA REALA. TRECI DAN:
Tamara: Jel ovdje crko stakor il se netko nije oprao tri dana?

Igor Mrkva zarazen COOLom. Pazite, zarazno je! I siri se kak Ebola. Ak' niste znali.

Dolazi Igor: E, jel ono fakat bilo s aparatom za kavu?

Dudini obozavaoci zastopali prilaz na sank. Sve bi bilo u redu kad bi netko pritom i ostavio sto para!!!

STIGLA SU NAM VRUCA PECIVA. I dopisnice za pretplatiti se na ARKZIN. Sto bi bilo mnogo efikasnije da je doslo u petak pa da se podijeli u vrecice i svim ljudima koji su ovuda prosli. A bilo ih je 1563 do danas u 15 h! Sto bi sa poslovicnom poslovnoscu Arkzinovih novinara.

Topic obraso u bradu. Ili je krao dzem?

Evo kako prolaze oni koji na sanku ne ostavljju dobrovoljni prilog: Duda trci po FER-u za njima i vice: Oprostite, niste platili. Zelite li se vi izblamirati?

Molim ljude koji gase cikove u kavu da to bar ne cine u MOJU!!!!!
Ili da barem upozore.

Vjestica zahtijeva besplatno pice a konto toga sto je radio kao redar! Previjamo se od smijeha!

NEWSFLASH!!!
Klaudije zastopao vlastiti respiratorni trakt pecivom!! Posada sanka zavrsila na sudu!!

Nakon uspjesno odrzanog predavanja, Nastu ganja nepoznata (nama) zena zeljna razgovora. Vidjen u bijegu.

MICITE SE IZ REDAKCIJE SVI KOJI STE MI IZA LEDjA!!!!

Sferakonom prolaze gusteri, ma gusari!

Kreso S. zvani Pinkerton (obrati paznju na kragnu) otkriva tajne Win96 aparata za kavu. Zadrzava se previse na jednom mjestu. Zadatak je tezak. Trazi mnogo koncentracije i vjestine. Ubaci novcic, pritisni gumbic, ne zaboravi salicu i ostani svoj!
"E, da! I pricekaj na mljeko!" - dodaje Igor

Covjek koji je dva dana hodao hodnicima SFeraKona BEZ iskaznice (sto znaci da je nije platio!) usao jucer u redakciju i zatrazio dva peciva i koka-kolu, besplatno. Zgraz, zgraz. Pitali smo ga da li se srami. Rekao je ne. Nakon onoga sto je izvodio na rodjendanskoj zabavi Gorana K. vise se ne cudimo

Najskuplje prodano pecivo kostalo je novog vlasnika 6,75 Kn!

Tamara udara ritam noktima po leptop tosibi i pita: "Ciji je ovo toster?"

Slaven J., covjek koji je prosle godine popusio foru s koncertom Prljavaca na SFeraKonu, svakoga dana dolazi sve ranije, pije kavu, ceka tko ce doci da ga uslika, sjedi nasuprot sanka i vreba biltene ko pantera svoje mlado.
PANTERA NE VREBA SVOJE MLADO!
Osim ako nije kanibalski orjentirana.

Kaze Zeljko za svoju leptop tosibu da je to pegla za manzete.
Tamara: Manzete se ne peglaju u tosteru. Nemoj meni pricati - metoda pokusaja i pogreske.

OZBILJNA VIJEST:
FIRMA TELEMARK JE DONIRALA 2 000 DEM ZA POBJEDNIKE U TURNIRIMA!!!!!!!

A SAD JOPET GLUPOSTI: Netko je zabunom u podrumu zakljucao Natasin osmjeh. Pustite ga van, ovo ipak nije humano.

Maja zavodi Igora kod kavaparata, no njemu je ipak draze pecivo! Barem nije otrovno.


Natrag