Daklem - ne mozes ljudima dovoljno napokazivat gdje se nalaze primjerci biltena koji se nemozes vjerovati mogu samo tako uzeti. Prijedlog: bilten mora biti plakat za samog sebe. Dakle: (Tu bi slova bila jos viticastija, tj. kurtoaznija da smo ih nasli medju fontovima...)

BILTEN 3!!!

Bolje?

Kao I uvijek, ima ludjaka koji ove biltene vole samo kad su mladi, pardon, friski. Onako hruskavi... Prijedlog (koji je na zalost tesko ostvariti - uci u printer te gledati kako se printa prije nego sto uopce izadje iz printera). DM kaze: "OOOOOOO; VEL(apostrof)KA SLOOOVA!!!" Komentar sa strane: "A nisu li ipak premala?" Jos jedan komentar: "Nemoguce - bilten 3!" Velika slova se naime vide I sa ekrana, cak prije no sto se bilten upoce printa. Definitivno impovement prema prethodnoj ideji o ulasku u printer.

Nove metode prodaje karata za Sferakon: Tanja I Niksa (alias Nedaj Lama ili tako nekako) prodali kartu za dvije cigarete. Jadnik sada hoda okolo s kartom na kojoj pise "Covjek-cigareta". Nepusaci neka se smatraju upozoreni.

Tamara vrbuje dva decka (svrha vrbovanja nepoznata, no postoje neke ideje). Prisutni za tastaturom odbija I upravo nakon salve negodovanja dobiva ironicnu zahvalu I neko prokletstvo koje se zapravo sastoji od mahanja I zveckanja kljucevima pored glave, a zatim gadjanja vrecicom sa secerom, pa neuspjesnih - AJ! - uspjesnih pogodaka komadicima papira ispaljenim iz prirucnog katapulta napravljenog od plasticne zlicice. Uz to se cuju I negodovanja prokletiteljice, tj. Tamare kad zlica pukne. Problem je samo u tome da je prokletnik (Nasta) negdje izgubio sanjaricu (ili neku slicnu strucnu literaturu) pa ne moze procijeniti u kakvoj je zapravo opasnosti. Prokletiteljica zavrsava proceduru ispijanjem kave. Opasno!
Update: Prokletiteljica izjavljuje da je pronasla novu metodu. Gadja Nastu kovanicama od jedne lipe uz izjavu "Pa bas mi i ne vrijedis pet kuna". Nasta devalvirao od muke.

Osim toga, postoji navala na geografsku lokaciju biltena. Komentar prisutnih iz redakcije: (Opez, nakon ovoga prelazimo na bodily harm!)

MI NE PRINTAMO PROGRAM ZA SUBOTU.
MI NE PRINTAMO PROGRAME ZA NEDJELJU.
MI
UOPCE NE PRINTAMO PROGRAME! READ MY LIPS:
 MI NEMAMO NIKAKVE VEZE S PROGRAMIMAAAARGH!!

And now something completely different: P. RAOS vidjen na putu prema SFerakonu u ancugu. SFerasi traze teleobjektiv da bi istog kasnije mogli ucjenjivati. Informirani kazu da ce se PR pojaviti i u kravati. Usput - primamo foto-dokumentaciju tog slucaja i na videu!

DrazenKA: Od tebe se trazilo samo da kazes istinu.
Tamara: Previse se trazilo, ko da me ne poznas!
Nasta: Definitivno je pronadjen novi urednik biltena.

Izvrsen pokusaj atentata gumicom za kosu. Atentat uspio rikosetom (za neupucene: na odbijanac) od DrazenKE. Nasta pogodjen, pa se tako i ustanovilo na koga je pokusan atentat. Zapravo.

Tamara: Ej, Nasta, znas ti ono "frtalj sedam, trifrtalja osam"?
Nasta: Gle, isprintao se Special edition biltena 1" (dakle, nalazi se u drugom filmu)
Tamara: Hvala sto slusas sto imam za reci...
Nasta: Dobro, sad mozes!
Tamara: Ne, SAD necu!
Nasta: ?:-%?

NEKI, IZVJESNI i POJEDINI odustali od predavanja. Niko nije ni ocekivao da ce ga odrzati. Reputation precedes them. Redakcija nije iznenadjena. Zapravo, niko nije iznenadjan, u ovoj galaksiji. Nismo sigurni jesmo li dobro napisali "precedes". problem je u tome sto IZVJESNI, NEKI i POJEDINI uzurpiraju rezidentnog eksperta za engleski.

Krsto pokusava shvatiti kako radi nas Win95 kava-aparat. Isto kao sto i pola svijeta pokusava shvatiti Win95. Ocigledno, treba cekati novu verziju: Win96 kava-aparat. i u medjuvremenu umrijeti od nedostatka kofeina.

Tamara pjeva. u kratkoj pauzi pita: "Tko ce mi platiti da ovdje pjevam?". Komentar: "Platit cu da prestanes..."

Ono o tome da mi nemamo veze s programom smo napisali na cedulje na sanku ispred redakcije. Nije za vjerovati, RADI!!!

Pitanje preko sanka, otprilike upuceno redakciji: Zna li netko gdje je mladi (?) gospodin s kljucevima od garderobe? Odgovor: Pitajte na desku, ako oni neznaju, niko nezna. Pitalica odlazi na desk, redakcija komentira: Dakle, nitko nezna. Malo kasnije, sa deska dolaze u redakciju: Gdje je tu garderoba?. Pitamo se da i njih posaljemo da pitaju na desku...

Lopac vidjen u brisucem letu hodnikom, redakcija uglas zapjevala "Sajko kiler...".

Saznajemo da su stakla za izlozbu istovremeno tri centimetra prevelika i sest centimetara premala. Stakla imaju 7 dimenzija, niste znali?!


Natrag