Uocen nedostatak razglasa ili nekakvog drugog megafona. Naime, nas organizator predavanja hoda okolo drzeci iznad glave papir na kojem pise da je negdje nekakvo predavanje. To bi trebalo patentirati kao Inkognito Oglasavanje, Inc. Covjek izgleda istovremeno pokusava biti neprimjetan i uocljiv. Predlazemo da proba s pantomimom.

ERROR GRAVIS. Fali treci list programa, dakle program JOS nije stigao. I shall say this only once - mi nemamo veze s tim. Ljudi ponovo pitaju za program u redakciji biltena. Uzurbano pisemo nove cedulje na kojima pise da mi s tim nemamo veze. One stare su se ocigledno potrosile. Ozbiljno pomisljamo posuditi bacac plamena. Za Flaming. Ili flambe.

BILTEN 5

<-- Ovo je od cokoladnih napolitanki
/ fale gifovi - op. Dave /
Ajmo sad malo drugacije. Paralel processing:

VR kacige su smjestene u podrumu ove zgrade. Pronadjite covjeka u tamno crvenoj majci da vas odvede do podzemnih prolaza u kojima smo prikljucili najnovije HEXIUM 666-tice i 30 kaciga za mopede (to je vircual rialiti) i 30 koznih dejta glavza s rupama za 12 prstiju.

Katakombe inace prebivaju negdje izmedju mitskih dimenzija i crnih rupa. Za pobliza objasnjanja javiti se Drazenki na desk ili jos bolje na sank.

Primjecen mladi dobitnik dva Oktavijana kako bespomocno baulja SFeraKonskim prostorijama. Neka mu netko pruzi ruku.

KUPITE MAJCE. ZA 20 GODINA SFERE. DOBRO SE NOSE U LJETNE DANE, A I TRAJU DALJNJIH 20 GODINA. GARANCIJU PRUZA DAVORIN. ON ZNA STO JE TAJMING. ON JE NAIME TEORETSKI ZADUZEN ZA SVE. TJ. ONO CEGA NEMA.

SLIKALI SU NAS. IZ POTAJE. VREBALI SU IZ BUSIJE. AAAAHHHHH!

Za danas je nabavljeno mnogo pive. Navalite. Dobrovoljni prilozi nisu veliki.

Netko se zamjerio Tamari.
Tamara: Dajem 50 DEM. Ubijte ga.
Trpko: Gdje? Gdje? - Cakija blista u ruci.
Niksa: Zovite redara!
Redar: Gdje? Gdje? - Cakija blista u ruci.

...Hmmm... program:
Netko na desku: Fali vam jedan list ali taj ce doci kasnije.
Drazenka: Slijedece godine.

Drazenka odlazi s deska i kaze Kladudiju da ostane tu jos 5 minuta jer on odlazi.
Klaudije: Ali ja sam tu cijelo vrijeme!
Drazenka: Ali budi tako da te vide.

Endemovci jucer navecer u najboljoj tradiciji optimista ostavise svoje papire, kartone i slicno na stolovima burze. Ujutro su primjeceni kako ih traze po kantama za smece. Pitali su da li su ih cistacice mozda spremile negdje! Sigurno, sigurno, u kontejner. Onaj isti gdje je i nas jucerasnji program.

Ove ce godine nagrade za djecje radove biti podjeljene. Razlog tome je sto Izitpajn, inace predsjednik zirija, nista po tome pitanju njije napravio.

Vjestica se opet provukao jeftino. Javio se za redara. Hahahahahaha.

Aparat za kavu ispusta zvukove. Opet. I opet. Curi, kaplje, stenje, zvoni, zveci to je jezik roda moga!

Novinari skolskih novina, cudnih boja kosa, secu ispred deska. Naivno traze programe. No, da ih ne kudimo mnogo, donijeli su nam primjerak svojeg medija. Koji inace stize i do najudaljenijih krajeva nase prosvjete.

NEWSFLASH S DESKA: IMAMO STRANCA! COVJEK DOSO, NE GOVORI HRVATSKI, ALI JE SVEJEDNO UREDNO UZEO PARSEK I SVE MATERIJALE S DESKA. PROGRAM NIJE UZEO. NAGRADNO PITANJE: ZASTO NIJE?

Ozren: Gdje je Davorin?
Drazenka: Pitaj nekog drugog. Ne zelis ici tamo, kamo cu te ja poslati.

Doom turnir ima ooogromne nagrade. novcane, materijalne. Vidjeni su doomovci kako sakupljaju lipe po podu koje je T. bacila na N.

Natpis na sanku: Pica i peciva na sanku za dobrovoljne priloge. Tko prilozi nasto vise smije i masirati.

GDJE SU VASI PRILOZI ZA BILTEN? HAJDE, HAJDE, ZNAMO DA SE MNOGO STVARI DOGADjA. ZELIMO VASA MISLJENJA. ZELIMO VASE TRACEVE. ZELIMO VASE MISLI. WE ARE THE MIND SNATCHERS. JESMO LI NA SF KONVENCIJI ILI NE?

Ispravka. Izitpajn ipak nesto radio - rezao rezalicom za papir programe. Upuceni javljaju da je sad na putu za bolnicu Rebro. Redakcija jos pere sank. Sada papire reze Niksa. Koji je ono telefon hitne?

TAMARA: Ajde Duda sad ti malo pisi.
DUDA: A sto?
TAMARA: Gnoji - ko i svi.

DUDA: Zeljko,Tamara ne zeli da ju se blamira.
ZELJKO: A kad je to Tamari bio problem?

Najbolji dio Sferakona je kompjuterska igraonica, samo bi netko trebao otvoriti prozor.

HITNO KILLER GAME INFO SVI KOJI SU SE PRIJAVILI ZA KILLER IGRU MORAJU SE NACRTATI NA DESKU GDJE SE DRZE IGRE IZMEDjU 20.00 I 21.00 RADI UZIMANJA LICNOG OPISA. JAVITI SE HRVOJU ILI OZRENU.
Sto se tice crtanja na desku imate markere, a za licni opis se mozemo dogovoriti s redarima (komentar redakcije).


Natrag