Tamo, iza vrata, gdje se postavlja izlozba za iduci SFeraKon, frke i panike. Natasa uvodi strahovladu. Svi sviraju kako ona plese. Natasa strasi, anarhija vlada dalje.

Smireni Danijel, sporo ali dostizno slaze programe. Programe? Da, dobro ste procitali. Stigli su programi za petak i subotu do 16 sati. Ostatak se ocekuje. Sutra valjda.

B  

I  

L  

T  

E  

N  

   

6  

Tamara vapi: Tanja, nemamo red bula!!!
Od ciste dosade Tamara unosi boje u vas svijet. Ako je zamolite ofarbat ce vam Parsek, program, iskaznicu, You name it., she'll do it!

REDARI SE IZGUBISE. NEMA IH. ALI, TO BAS I NIJE NEKA NOVOST ZA NAS.

Davorin je uzurbano projurio pored deska noseci neplacenu majcu 20 godina SFere. Znaci li to propast danasnje administracije? Stakori napustaju brod, a Davorin SFeraKon?

Decko sa zvjezdicama po majci, svjetle u mraku, radi sve jako dobro. Posebno dobro objasnjava sve nejasnoce, kad je nastala SFera, tko je napisao Tolkina, zasto svi ejlijeni u Star Treku govore engleski, gdje je Davorin, kada ce doci program i slicno. Potrazite ga iza deska. Ili ispod, naime, pive ima u izobilju. (Sad ce me ubiti...)

Apropos - pisac ovoga je nekamo nestao.
Fakat, ima i istine u tom Biltenu (<-- ovo je, naravno, laz.)
Pojasnjenje: Davorin je ukrao majcu (20 gosina SFere) jer ga snima televizija. Redakcija nije upucena u to kako ce taj materijal zapravo biti koristen. (opaska redakcije: Da li ju je po isteku snimanja vratio?)

<-- Za neupucene, ovo je znak da se bilten moze reciklirati. Ako vam uspije, javite redakciji kako. nama je bilten uspjelo reciklirati samo ponovo u bilten, sto je podjednako beskorisno.

Ponovo neko pokusava biti uocljiv tako da ne skrece paznju na sebe. To je netko iz Incognito Oglasavanje, Inc. Htjeli smo reci da je to neki COVJEK, ali su nam skrenuli paznju da je to zapravo Marina. Za nju se valjda ne odgovara kao za pravog covjeka. Sezona lova je dakle otvorena - trazite nekog tko nosi papir koji oglasava predavanje. Sva sredstva su dozvoljena.

Kazu nam da Doom turnir nije dovoljno reklamiran, te da ucinimo nesto. Cuje se prasak ruke po nosu. ucinili smo NESTO. Na zahtjev, mozemo i opet.

Gale uzima bilten 4 koji se upravo printa po treci puta i vice "It iz majn, it iz majn!". Gale - it iz olsou od barem 60 drugih ljudi.

Prodaje se sesir Indiana Jones. Javiti se Davorinu (tamno crvena majca, unezvjereni pogled, uglavnom trci po hodnicima ne bi li izbjegao vjerovnike te ostale posjetioce.

Veljko - Pizza man ( a i ostalo ) zahvaljuje Tamari. Ona zna zasto. I ocekuje odgovor u slijedecem broju. Nas bi zanimalo zasto i prije tog broja. Za trac rubriku bar.

Worldconski desk zjapi prazan. Zna li netko zasto?

NEWSFLASH! DAVORIN JE PROMIJENIO MAJCU. SAD NOSI BIJELU, 20 GODINA SFERE. ZAUSTAVLJAJTE GA, CESTO, ZA BEZVEZE, NIJE VAZNO, PODMECITE MU NOGU, GADjAJTE GA PLASTICNIM CASAMA, MOZE I PUNIM.

Dolazi Robert B. i tazi Bilten 3.Nasta: Pa kako si ga uspio promasiti, vec sam ga tri puta iznova printao.Robert odlazi pokunjeno. Serves him right. Nakon pola sata dolazi ponovo i trazi br. 3. Kad ga pitamo da je li on normalan, odgovara: Nisam siguran. Jos jedan primjer samokritike!

Sto god trebate na desku ili biltenu DODjITE ZA POLA SATA! Provedite ih na sanku!

Skupina organizatora vidjena na sredini hodnika u bijelim majcama, kako nesto vazno raspravljaju. Jel netko prisluskivao? Mislim, da stavimo u program!

Tamara je izbrisala redak koji je ovdje pisao i rekla: Dosta je Tamare po biltenu. Ono sto je Jurica bio prosle, ona ispada ove godine. Bar po broju pojavljivanja u biltenu.

Sad Jurica. Our favourite subject. (object?) Juricu inace mozete lako prepoznati. Z upucene, Jurica izgleda kao capt. Picard u poznim godinama. Hoda okolo i vice: "Make it grow!" i "to BOLDLY go..." 8:)

Igor: Ja sam nesposoban. Ne mogu naci nikoga za desk.
Desk crew: 'Ajde.... (ironican smjesak).

Redakcija biltena definitivno sisla s uma. Citiraju latinske poslovice.
Gea se zali sto ne dobija Parsek. A jesu li oni dali nama nesto?

Krunoslav Gernhard stasno razocarao Macana. On je mislio da ima dva metra i vitla macem, a on izgleda kao elf. Zeljko dodaje: ... kao Alf, bolje receno. Inace izjavio je da mu je njegovu pricu Zabe, ako se sjecate, diktirala u pero njegova baka.

Bio je tu jedan tip koji nije uso, ali je kupio paket radi knjige, jer mu se strasno svidjela prosla (fora mu je Fabic), po zanimanju je zidar... 8:)

NE NABACUJTE SE PAPIRIMA! TO BOLI, TO KOSTA!

Prije petnaest minuta trebao je poceti turnir u Doomu. Organizator (ovoga puta to NIJE Davorin) kaze: Ej, smiri se, ovo je SFeraKon, kad je tu nesto pocelo na vrijeme.

Najgori slucaj samozatajnosti: Jedan stariji clan doso i cudi se: Pa mene tu ljudi jos uvijek prepoznavaju! Necemo vam otkriti tko! On zna!


Natrag