Broj 200

Dragi citaoci,

Zahvaljujemo svima koji su nam javili svoje namere prema nasem listu u narednoj godini. Hvala svima koji su obecali da ce izmiriti dosadasnja dugovanja i da ce se ponovo pretplatiti na Republiku. Nista ne zameramo onima koji kazu da nemaju novca za pretplatu; hvala im na dosadasnjem poverenju.
Nazalost, do sada prijavljen broj pretplatnika ne obezbedjuje uslove za dalji rad. Kako smo u proslom broju najavili, ocekujemo odgovore do kraja novembra. Tek tada cemo odluciti sta ce biti s Republikom.
Podsecamo da pretplata za citavu 1999. godinu iznosi 180 dinara (za penzionere i studente 90 dinara). Za inostranstvo pretplata je 100 DEM (zbog visine postanskih troskova). Pretplata se moze uplatiti i u ratama.
O otezalim uslovima za rad novina ne zelimo da trosimo reci. Sve je jasno. Nemamo obicaj da se zalimo. Uvereni smo u smisao dalje borbe za demokratske promene u nasoj zemlji, i da slobodni mediji u tome imaju vazno mesto. I dalje smo spremni da saradjujemo sa svima koji se suprotstavljaju bezakonju i istrajavaju u borbi za izbornu smenu vlasti. Imamo program i platformu koji su u proteklih deset godina stekli ugled i podrsku, ali i protivnike. Pripremili smo plan rada i za narednu godinu. Imamo sirok krug saradnika koji garantuje kvalitet informacija i analiza. Sposobni smo i spremni za dalji rad. Hocemo li uspeti, to ne zavisi samo od nas.

Ocekujuci vas odgovor,

Srdacno vas pozdravljamo,

Urednistvo 

1996 - 1998 Republika & Yurope - Sva prava zadrzana
Posaljite nam vas komentar