Dobrodosli na Belgrade Alan Ford Page, sajt posvecen kultnom italijanskom "crnom" stripu koji je izlazio na nasem podrucju - Alan Fordu i legendarnoj Grupi T.N.T. Pogledajte sve sekcije i ne zaboravite da upisete svoj komentar u guestbook . Ukoliko imate pitanja, ideje ili sugestije uvek mozete da mi posaljete e-mail . Hvala sto ste svratili...

 

Forum

07.01. 2001
Hura, hura djecice...vas obozavani webmaster se setio ovog sajta i u skladu sa demokratskim promenama je resio da virtuelno podrzi slobodu govora tako sto ce otvoriti forum ( ili message board ) ! Da, dobro ste culi, jedan jedini, neponovljivi i originalni forum gde cete moci da kupujete, prodajete, menjate marke, skupljate salvete i slicice ili cak nadjete zivotnog saputnika. U svakom slucaju mozete kliknuti i ovde za ulazak u forum ako to vec niste ucinili.

I naravno...srecna Nova !!! (malo kasnim ali...)

24.08. 2000
Posle visemesecne pauze mali update, tj novi tekst na sajtu, obavezno ga procitajte.

27. 01. 2000
N-ta verzija je pustena u promet, nazalost, jos uvek nista revolucionarno u pogledu sadrzaja...osim desetak novih scanova. Zauzet sam i ne verujem da cu cesto update-ovati sajt (i sami znate da je ovde update "vrlo cest"), mada cu se zaista truditi da cu sto redovnije dodajem nove stvari...tol'ko zasada. Ciao.

 

comic sites alliance


Alan Ford is a registered trade-mark.All rights reserved to Max Bunker Press Milano (Italy) Copyright Max Bunker Press