petak, 3. april 1998.

GRUPA OD 120 “NAJURENIH I AKTUELNIH" RADNIKA MUP-a PODNELA KRIVICNU PRIJAVU PROTIV MINISTRA UNUTRASNJIH POSLOVA ZBOG ZLOUPOTREBE SLUZBENOG POLOZAJA

Tuze Vlajka Stojiljkovica Miri Markovic i radikalima

Beograd. - Uz obecanje da ce uskoro “izaci sa pojedinacnim nepobitnim podacima i fotografijama", grupa od 120 “najurenih i aktuelnih" radnika MUP-a uputila je krivicnu prijavu “zbog zloupotreba sluzbenog polozaja ministra unutrasnjih poslova Vlajka Stojiljkovica". Navodeci niz navodnih zloupotreba, pri cemu se kao ministrovi saucesnici posebno apostrofiraju njegov sef kabineta Danilo Pantovic, te direktor “Grmeca" Rajko Uncanin i funkcioner JUL-a Srdjan Smiljkovic, potpisnici ove prijave od funkcionera na cije adrese je upucen ovaj dopis traze da “udju u MUP i u pojedine sluzbe, spontano i bez oklevanja", kako bi “culi jos vise". To se narocito ocekuje, kako je napisano, od ministara iz Srpske radikalne stranke.

Prijava je dostavljena prof. dr Mirjani Markovic, predsedniku srpske vlade Mirku Marjanovicu, potpredsednicima vlade Ratku Markovicu, Milovanu Bojicu, Draganu Tomicu, Vojislavu Seselju i Tomislavu Nikolicu, kao i generalnom sekretaru SPS, Gorici Gajevic i portparolu JUL-a mr Ivanu Markovicu.

A. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /