petak, 3. april 1998.

POSLE ISPOVESTI VOZACA GSP-a U “CRNIM BISERIMA"

Uhapsena “verenica" srpskog ministra policije

Beograd. - Beogradska policija uhapsila je Radmilu Ikic (38), bez stalnog mesta prebivalista, zbog sumnje da je izvrsila veci broj krivicnih dela prevare, saopstila je juce Informativna sluzba SUP Beograda. Kako stoji u krivicnoj prijavi sa kojom je osumnjicena predata istraznom sudiji, ona je tokom ove i prosle godine varala, tako sto je zloupotrebljavala imena javnih licnosti, sto je doprinosilo uverljivosti njenih prica.

Predstavljala se, stoji u prijavi policije, izmisljenim imenima (najcesce Vanja i Radica), i kao sluzbenik visokih drzavnih institucija govoreci da ima dobre veze i prijateljstva u vrhu drzave i gradjanima obecavala nabavku automobila po povoljnim cenama, zaposlenja u inostranstvu i razne druge pogodnosti. Tako je ostecene navodila da joj daju novac ili (ako su bili u besparici) da izdaju svoje stanove na duzi vremenski period, s tim sto je ona uzimala pare unapred i nestajala.

Policija moli sve gradjane koji su imali posla sa Radmilom Ikic da se jave Odeljenju za suzbijanje prevara i falsifikata SUP Beograda na telefon 764-551.

Interesantno je da je hapsenje Ikiceve usledilo posle ispovesti vozaca GSP “Beograd" Slobodana Suputa u emisiji “Crni biseri" na BK televiziji, koji je sa svojom porodicom bio zrtva ove prevarantkinje. Kako je rekao, Ikiceva se njima predstavljala kao verenica ministra policije Vlajka Stojiljkovica.

D. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /