petak, 10. april 1998.

DESET DRUSTAVA AMS CRNE GORE TRAZE RASPRAVU O POVERENJU RUKOVODSTVU

Zatrazena smena dirketorke, supruge Momira Bulatovica

Podgorica, FoNet. - Smenu direktora Auto-moto saveza Crne Gore Nade Bulatovic, supruge bivseg crnogorskog predsednika Momira Bulatovica, zatrazilo je deset od ukupno 16 crnogorskih auto-moto drustava, u pismu upucenom Upravnom odboru AMS Crne Gore i medijima.

Rukovodstva nezadovoljnih auto-moto drustava u Podgorici, Niksicu, Cetinju, Budvi, Danilovgradu, Herceg Novom, Bijelom Polju, Rozaju, Mojkovcu i Kolasinu, zatrazila su hitnu sednicu UO AMS, na kojoj bi se “razmotrila sustinska pitanja funkcionisanja AMS i rada rukovodne strukture, koja je najodgovornija za nastalo stanje". U pismu se trazi rasprava o poverenju sekretaru, direktoru, kao i samom UO AMS, uz napomenu da se deset auto-moto drustava izdvojilo iz AMS, kao i da slicne odluke najavljuju i ostala, cime se odovodi u pitanje dalje postojanje te drustvene organizacije.

Povodom zahteva za ostavkom, Nada Bulatovic izjavila je podgorickim “Vijestima" da “sve to nema veze s radom i poslovanjem AMS Crne Gore", vec da je iskljucivo vezano za njenu licnost, odnosno ime i prezime, “kao posledica dnevno-politickih zbivanja".

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /