sreda, 15. april 1998.

DANAS U NOVOM SADU SASTANAK SAVEZA DEMOKRATSKIH PARTIJA

Ocekuje se ucesce DS i GSS

Svoje ucesce vec su potvrdile LSV, RDSV, SDU, SVM, koalicije “Sumadija" i “Sandzak"

Novi Sad. - Veceras ce se u Novom Sadu, u prostorijama Lige socijaldemokrata Vojvodine odrzati skup Saveza demokratskih partija (LSV, RDSV, SDU, SVM, koalicija “Sumadija" i “Sandzak") koje su, vec je izvesno, potvrdile ucesce u razgovoru sa ciljem da se zauzme zajednicki stav povodom raspisanog referenduma o resavanju kosovske krize.

Sem stranaka Saveza demokratskih partija pozvani su i predstavnici Demokratske stranke i Gradjanskog saveza Srbije, koje su se vec izjasnile protiv referendumskog izjasnjavanja.

U Demokratskoj stranci su nam takodje potvrdili da ce njihov predstavnik doci na sastanak - izjavio je portparol LSV Aleksandar Ivkovac i dodao da su u Gradjanskom savezu Srbije nacelno podrzali takvu ideju. Mi se zaista nadamo da ce i predstavnik GSS ucestvovati na sastanku u Novom Sadu, a njihovo prisustvo mi ne dovodimo u bilo kakvu vezu sa cinjenicom sto stranke koalicije “Vojvodina" minulog vikenda nisu dobile poziv da gostuju na Skupstini GSS u Beogradu, tim pre sto nam je pojasnjeno da se radilo iskljucivo o tehnickom propustu, dodao je Ivkovac.

Z. S.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /