subota, 18. april 1998.

ODLUKOM GLAVNOG UREDNIKA STUDIJA B

Juce iznenada otkazano emitovanje "Video nedeljnika"

Beograd. - Televizijski magazin "Video nedeljnik" sinoc nije emitovan na programu TV Studija B iako je emisija najavljena u svim TV programima beogradskih novina. Odluku o skidanju najavljene emisije uredniku VIN Gordani Susi saopstio je telefonom glavni i odgovorni urednik Studija B Dragan Kojadinovic, kaze se u jucerasnjem saopstenju redakcije "Video nedeljnika".

Ugovorom izmedju VIN i Studija B, koji je potpisan 13. aprila, predvidjeno je da se ova magazinska emisija emituje svakog petka u 21 cas na Prvom programu TV Studija B. Prema Kojadinovicevom usmenom obrazlozenju, ugovor ostaje na snazi, ali trenutno ne postoje uslovi za realizaciju jer, navodno, postoji nezadovoljstvo u Redakciji.

Video nedeljnik se izvinjava gledaocima, kaze se u saopstenju kojim je istovremeno najavljeno emitovanje na Prvom programu RTV Crne Gore i televizijskim stanicama Asocijacije nezavisnih medija tokom vikenda. U emisiji ce biti objavljen intervju sa predsednikom Crne Gore Milom Djukanovicem, reportaza sa Kosova "Ni rat ni mir", storija o krsenju ljudskih prava i PRES Pretres u kome glavni urednici "Nase Borbe", NIN-a, NT plusa i "Evropljanina" govore o predstojecem referendumu.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /