cetvrtak, 23. april 1998.

POSLE SKIDANJA EMISIJE VIN SA PROGRAMA TV STUDIJA B

“Nepozeljna" emisija emitovana u Paviljonu “Veljkovic"

Smesne price o izdaji
i spijunima: Gordana Susa,
urednica VIN-a
Foto: N. Stojanovic

Beograd. - "Slobodna stampa moze da bude dobra i losa, a neslobodna moze da bude samo losa", bila je Kamijeva misao kojom su se rukovodili novinari, radeci na Video Nedeljniku, rekla je urednica Gordana Susa pred punim Paviljonom "Veljkovic". Posto VIN nije prikazan na TV Studio B u dogovorenom terminu, u petak u 21h, uprkos ugovoru koji je sa ovom TV stanicom potpisan, redakcija VIN-a je iskoristila gostoprimstvo Paviljona "Veljkovic" i juce u 13 h prikazala ovu 53-minutnu emisiju. Preko udruzene TV mreze ANEM, nekoliko lokalnih tv -stanica je emitovalo emisiju, kao i TV Crne Gore.

Posle projekcije VIN-a posetiocima je sopstena i najnovija vest: emisija "TVMreza" nece biti prikazana na TV Studio B "jer se ne uklapa u programsku koncepciju". Jedan od autora, Lila Radonjic, rekla je da je ekipa "TV Mreze" dosla na projekciju VIN-a da bi pruzila podrsku kolegama i obavestila je prisutne da je javno prikazivanje njihove emisije danas u Medija centru.

Studio B skinuop i “TV Mrezu"

Poslednja informacija koju su posetioci Paviljona " Veljkovic" dobili, je da se VIN moze citati na Internetu (www.vin.co.yu). To potvrdjuje tacnost reci predsedika Crne Gore, Mila Djukanovica, iz intervjua VIN-u, da je danas smesno govoriti o stranim placenicima, spijunima i izdajnicima, kada postoji Internet uz pomoc koga su sve informacije dostupne velikom broju ljudi.

B. B. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /