ponedeljak, 27. april 1998.

NAKON EMITOVANJA “NIZA IZMISLJOTINA I ZLONAMERNIH KOMENTARA"

NIN tuzi Tanjug

Beograd. - Vodeci - za racun svog direktora Zorana Jevdjevica, rat protiv NIN-a, Tanjug je proteklih aprilskih nedelja emitovao niz izmisljotina jednog nezadovoljnog clana naseg kolektiva, kojima je dodavao svoje zlonamerne komentare, prividjajuci i prizivajuci propast kuce NIN d. o. o, pise u otvorenom pismu Todora Bjelice, v. d. direktora ovog Drustva.

Zoranu Jevdjevicu NIN je kriv zato sto je objavio istinu o njegovoj (Jevdjevicevoj) spremnosti da - koristeci polozaj i pripadnost vladajucoj partiji - stekne golemu licnu materijalnu korist.

Samo jedan relevantan list i jedna ozbiljna televizija objavljivali su izmisljotine Tanjugovog “dopisnika" iz redakcije NIN-a i Tanjugove komentare pune pakosti, ali i time je Drustvu za novinsko-izdavacku delatnost NIN d. o. o. naneta velika steta.

Advokat Drustva dobio je nalog da trazi Tanjug, ne samo da bi se na sudu dobila naknada stete, nego da bi cela jugoslovenska javnost videla kojim se sredstvima vodio privatni rat Zorana Jevdjevica, pise u pismu Todora Bjelice.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /