cetvrtak - petak, 30. april -1. maj 1998.

SRPSKA RADIKALNA STRANKA

Seselj: Srbija moze da izdrzi embargo

Predsednik SRS izjavio da “poseduje informacije da je Djukanovic bio pzvan" na prijem u Beogradu

Beograd. - Srbija nije u stanju da spreci medjunarodnu zajednicu da uvede sankcije, ali je u stanju da izdrzi embargo. Naravno da se plasimo sankcija, ali drzavu moramo sacuvati i tu ne sme biti dilema - rekao je juce na konferenciji za novinare Vojislav Seselj, predsednik Srpske radikalne stranke.

“Divljanje Albanaca se nastavlja, a njihov terorizam je najuspesniji kad napadaju s ledja i kada su im na meti civilne zrtve. Vlada Republike Srbije i dalje poziva na dijalog kosovske Albance i ostaje pri stavu da je razgovor moguc", rekao je predsednik SRS.

Govoreci o referendumu, Seselj je ocenio da se desilo nesto nezamislivo, jer su se o jednom pitanju slozili sve velike partije, a narod je pokazao i dokazao da je uz svoje rukovodstvo. Komentarisuci neprisustvo Mila Djukanovica na prijemu koji je organizovan povodom Dana drzavnosti kod Slobodana Milosevica, Seselj je kazao da poseduje informacije koje govore da je Djukanovic bio pozvan.

Cinjenica da je Filip Vujanovic dosao na prijem, a Djukanovic i Marovic nisu, govori da “neke stvari nisu jasne". Komentarisuci varijantu da medjunarodna zajednica izuzme Crnu Goru od sankcija, Seselj je istakao da je to prakticno nemoguce.

N. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /