NAPAD NA BEOGRADSKU DISKOTEKU "BUS"

Bacene tri bombe, osmoro povredjenih

Beograd. - Osmoro ljudi je povredjeno usled eksplozije tri bombe koje su juce ujutru oko pet casova bacene na poznatu beogradsku diskoteku "Bus" kod Tasmajdanskog parka, saopstila je beogradska policija. Petoro mladih je zadrzano u Urgentnom centru, gde se oporovljaju od zadobijenih povreda.

Kako nezvanicno saznajemo, do incidenta je doslo kada je obezbedjenje diskoteke izbacilo petoricu za sada neidentifikovanih mladica iz objekta jer su se nepristojno ponasali u pripitom stanju. Oni su se, kako tvrde ocevici, ubrzo vratili do diskoteke i bacili tri rucne bombe - jednu na krov, drugu na parking i trecu kroz prozor. Pocinioci su potom pobegli u nepoznatom pravcu, a beogradska policija intenzivno radi na njihovoj identifikaciji.

Pomocnik direktora Urgentnog centra Rade Vasilic rekao je za nas list da su na lecenju zadrzani: Fehim Kaljus (29), Igor Sunte (21), Bosko Orlic (24), Natasa Mandic (19) i jos jedna dvadesetcetvorogodisnja devojka cije ime nije saopsteno. Svi oni uglavnom imaju povrede grudnog kosa i ekstremiteta od parcica bombe, sve vitalne funkcije su ocuvane i nalaze se u svesnom stanju, izjavio je Vasilic.

S. M. - D. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995-1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /