NA POZIV VLADE CRNE GORE

Privrednici Srbije danas u Podgorici

Za goste iz Srbije predvidjen i prijem kod predsednika Mila Djukanovica i premijera Filipa Vujanovica

Podgorica. - Vlada Crne Gore, njeno Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva, i Republicki sekretarijat za informacije uputili su poziv privrednicima iz Srbije da posjete Crnu Goru. Posjeta je predvidjena za danas i sjutra, a u okviru nje planirani su prijemi kod predsjednika Crne Gore Mila Djukanovica i predsjednika Vlade Filipa Vujanovica. Poziv privrednicima iz Srbije upucen je u zelji da se pospijesi saradnja izmedju crnogorske privrede i privrede Srbije.

Prema programu boravka privrednika Srbije u Crnoj Gori, koji je novinarima proslijedio Republicki sekretarijat za informacije, za danas je predvidjen obilazak preduzeca Agrokombinat “13. juli" u Podgorici, potom prijem kod premijera Vujanovica. Za danas je predvidjen i razgovor privrednika iz Srbije sa privrednicima sa Cetinja.

Program boravka gostiju iz Srbije predvidja za sjutra razgovor sa privrednicima Bara i razgovor na Svetom Stefanu o turizmu. Za poslijepodne je planiran prijem kod predsjednika Crne Gore Mila Djukanovica.

D. V.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995-1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /