NAKON KONTAKT-EMISIJE RADIO KRAGUJEVCA

Napadnut novinar-voditelj zbog “cavrljanja" o vlasti

Kragujevac. - Poznatom novinaru, uredniku i voditelju pojedinih emisija na drugom programu Radio Kragujevca i dopisniku “Nedeljnog Telegrafa" Miroslavu Mileticu u subotu je oko 14. sati na ulici u centru grada za sada nepoznati napadac naneo nekoliko udaraca pesnicom u lice.

Miletic je napadnut na tridesetak metara od zgrade “Nezavisne svetlosti" i Radio Kragujevca iz koje je izasao neposredno po zavrsetku cetvorocasovne kontakt emisije “Cavrljanje" ciji je autor i voditelj. U izjavi za “Nasu Borbu" Miletic je rekao da je tema emisije “Cavrljanja" bila “nova srpska vlada" u kojoj su slusaocima postavljena pitanja a “koliko ce trajati vlada levice i SPO", kao i gde ce nova vlada prvo otici - “na Kadinjacu ili Ravnu goru"?

- Emisija je trajala do 14 sati i odmah po zavrsetku izasao sam iz Radija, objasnjava Miletic. - Na pocetku Karadjordjeve ulice u susret mi je naisao mladji covek sa tamnim naocarima za sunce. Bez ijedne reci prisao mi je i poceo da me udara. Grupa Mileticevih prijatelja koja je sedela u obliznjoj kafani “Stara Srbija" organizovala je poteru za napadacem, ali nisu uspeli da ga stignu.

- Voleo bih da me je napao neki slusalac nezadovoljan onim sto pricam u svojim emisijama. Ne bih voleo da iza svega stoji neka grupa, ili politicka organizacija posto bi to znacilo da je u ovoj zemlji “vrag odneo salu" - kaze Miletic i naglasava da koncepcija “Cavrljanja" i emisije “Iz glave" koju takodje uredjuje i vodi dva puta nedeljno, nece da bude promenjena. Naprotiv, sutrasnje izdanje “Iz glave" zvace se “U glavu".

Z. R.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995-1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /