ponedeljak, 1. jun 1998.

MOMIR BULATOVIC PREDSJEDNIK SNP

Postovacemo izbore ako se bude postovao zakon

Uveren u uspeh svoje
partije: Momir Bulatovic
na birackom mestu
Foto: Rojters

Podgorica. - Nadam se da ce se poslije izbora ustanoviti demokratska praksa u kojoj vise nece biti moguce izborne prevare, podvale, nocno glasanje, dolazenje na drzavne funkcije mimo volje gradjana", izjavio je, nakon glagsanja Momir Bualtovic, predsjednik SNP CG i savezni premijer.

Bulatovic je glasao u devet casova na birackom mjestu u OS "Savo Pejanovic" u Podgorici. Sa njim su bili supruga Nada i drugovi iz vrha SNP CG Zoran Zizic i dr Miodrag Kovac.

Na pitanje novinara da li ce se (kao sto je obecao) povuci sa funkcije saveznog premijera u slucaju da njegova partija lose prodje na izborima, Bulatovic je kazao da je njegova partija "najjaca", i da ce to "pokazati na izborima".

Bulatovic je obecao da ce SNP CG postovati volju gradjana "ukoliko se bude postovao zakon", izrazavajuci nezadovoljstvo postojecim kontrolnim mehanizmima izbora, napominjuci da je, u razgovoru sa Havijerom Ruperezom, iznio "materijalne dokaze i cinjenice" da je OEBS i sada "na putu da napusti teren objektivnosti", izjavio je Bulatovic novinarima.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /