ponedeljak, 1. jun 1998.

POSLE NAPADA NA POLICIJU I GRADONACELNIKA

U zatvoru Bratislav Mitic, niski kralj podzemlja

Nis. - Niski ugostitelj i prema sopstevnim recima “niski kralj podzemlja" Bratislav Mitic Lule od proteklog vikenda nalazi se u zatvoru.

Prema jos ne potvrdjenim informacijama Opstinski sud je doneo resenje o izdrzavanju kazne zatvora od 20 meseci za Mitica zbog ranijih sukoba sa zakonom. Mitic je u zatvor dospeo zbog starih grehova od kojih je najveci napad na policajce sa kojima se pre nekoliko godina sukobio u diskoteci “Lucifer".

Kao razlog za pritvaranje Mitica pominje se i proslogodisnji napad na gradonacelnika Nisa Zorana Zivkovica. Upravo taj napad na prvog coveka Nisa upoznao je siru javnost sa kontroverznim ugostiteljem Miticem. Sve do sada taj dogadjaj ostao je bez ikakvog sudsko-policijskog epiloga. Posle napada na gradonacelnika pred velikim brojem svedoka i velike medijske paznje koji je on izazvao, Lule je pojedinim medijima rekao da ce “sledeci put ubiti gradonacelnika" i da za njih dvojicu u gradu nema dovoljno mesta.

Prosle jeseni Mitic je opet izazvao paznju javnosti nakon sto je u eksploziji nepoznate eksplozivne naprave podmetnute ispod njegovog dzipa poginuo mladic koji je pokusavao da podmetne bombu.

Z. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /