utorak, 2. jun 1998.

DUSAN MIHAJLOVIC, PREDSEDNIK NOVE DEMOKRATIJE

Tikve se obile o glavu

“Milosevic nije ucestvovao na izborima u Crnoj Gori, ali su oni koji su se na njega pozivali prosli katastrofalno lose i to ne bez razloga. Zato ocekujem da ce iz postignutih izbornih rezultata svi izvuci odgovarajuce pouke, posebno u skladu s novodemokratskom devizom ’Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju‘, kaze predsednik Nove demokratije Dusan Mihajlovic u izjavi za nas list.

Po njegovim recima, na izborima u Crnoj Gori se potvrdilo misljenje novodemokrata o postojanju demokratske svesti kod gradjana Crne Gore i njihove sposobnosti da mirnim putem i politickim sredstvima prevazidju tenzije.

- Pobeda Mila Djukanovica i saveza “Da zivimo bolje" predstavlja logican rezultat njegove reformske politike koju je podrzala vecina gradjana Crne Gore i medjunarodna zajednica. Ocekujem uspesnu realizaciju opredeljenja koje je Djukanovic izneo u svom programu za “novi pocetak", istakao je Mihajlovic, izrazavajuci uverenje da ce nakon crnogorskih izbora doci do smanjenja tenzije i u Crnoj Gori, kao i u odnosima u federaciji.

J. Ko.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /