sreda, 17. jun 1998.

OBIJENE PROSTORIJE STUDENTSKOG LISTA “INDEKS" I RADIO-TELEVIZIJE “021"

Upad uz dozvolu dekana?

Redakcija studentskog lista “Indeksa" i Studentske radio-televizije “021", kako je juce novinarima saopstio glavni i odgovorni urednik “Indeksa" Zeljko Ratkovic, u nedelju je nasilno obijena. U prostorije pomenute redakcije uselila se porodica jednog asistenta Fakulteta fizicke kulture.

Novinari pomenutih redakcija isticu da, s obzirom da se radi o zgradi dekanata FFK koji ima cuvara ir edovno se zakljucava, u zgradu nije mogla ni muva da uleti, a da za to ne sazna dekan Darko Kalajdzic. - Kako je ova porodica unela kompletan namestaj sa velikim ormanima pored zakljucanih vrata, ostaje prica za naivne - rekao je Ratkovic. Naglasava se da se sa nasilnim upadom saglasio dekan Darko Kalajdzic. - Zalosno je sto gospodin Darko Kalajdzic misli da smo mi budale, pa nam nudi d se “uselimo" u njegovu kancelariju, valjda da bi pokazao kako je on veliki covek koji je uvek na strani studenata.

Mozete zamisliti u istoj prostoriji gospodina Kalajdzica, njegove poslovne partnere i redakcije lista “Indeks" i SRT - zakljucuje Ratkovic i dodaje da bi to bila zanimljiva prica za Alana Forda".

N. S.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /