utorak, 23. jun 1998.

SAOBRACAJNA NESRECA U SICEVACKOJ KLISURI

Poginuli sverceri 4,6 kilograma heroina

Nis. - U saobracajnoj nesreci na putu Nis-Pirot kod sela Sicevo prekjuce su poginula dva makedonska drzavljanina, a u njihovom automobilu policija je pronasla 4.680 grama heroina. “Izvesno je da je droga imala put ka Kosovu. Intenzivno se radi na otkrivanju prenosnog puta droge", saopsteno je u niskoj policiji.

Do nesrece je doslo u Sicevackoj klisuri kada je vozilo “daewu tiko" skopske registracije naletelo na vozilo “zastava lada" niske registracije.

U toj nesreci zivote su izgubili vozac automobila “tiko" Zoran Todoroski (31) iz Prilepa koji je od zadobijenih rana preminuo u niskoj hirurskoj bolnici i njegova supruga Tataja Todoroska (28) .U njihovom autu policija je pronasla drogu upakovano u deset paketa. Teske telesne povrede zadobila je Vesela Randjelovic (43) saputnica iz vozila “zastava lada" niske registracije dok je njen suprug koji je upravljao vozilom zadobio lake telesne povrede.

Na istom putu i u isto vreme dogodila se jos jedna saobracajna nesreca u kojoj je poginuo Sinisa Djordjevic (36) iz sela Suvi Do pored Nisa.

Istog dana na periferiji Nisa doslo je do saobracajke u kojoj je povredjeno devet osoba.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /