cetvrtak, 25. jun 1998.

NASA BORBA SAZNAJE

Ipak bez Rolingstounsa u Beogradu

Beograd. - Gostovanja cuvenih Rolingstounsa u Beogradu, planiranog za septembar, definitivno nece biti, saznaje se u krugovima organizatora tog dogadjaja. Kako je kompletna prica oko, sada vec propalog projekta, bila od pocetka obavijena konspirativnim velom, tako je i sada tesko doci do pravih razloga ovakvog preokreta nakon pocetnog entuzijazma.

Ono sto se zvanicno moglo saznati u "Beobanci", pominjanoj u svojstvu finansijera citavog projekta, je da su oni nezadovoljni tolikim apostrofiranjem ove banke u celoj prici, i da bi se sada trebalo obratiti na adresu onih koji su se predstavljali kao operativci organizovanja koncerta pre svih Centaru "Sava". U toj koncertnoj agenciji, pak, osim cinjenice da su ostali bez finansijera nisu mogli nista konkretnije da kazu, ali je iz njihovog ugla to i vise nego dovoljan razlog sto od Rolingstounsa nista nece biti.

Oko razloga odustajanja ipak postoje i neke nezvanicne verzije; po jednoj cela zabava je preskupa i komercijalno neisplativa (troskovi bi verovatno premasili tri miliona maraka), a po drugoj nestabilna politicka situacija bi mozda uslovila otkazivanje vec placenog koncerta a u tom slucaju bi finansijska steta bila jos veca. U svakom slucaju, bar kako trenutno stvari stoje, koncert Rolingstounsa je u organizaciono- finansijskom smislu prevelik zalogaj za domace prilike.

I. P. M

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /