petak, 26. jun 1998.

DODELJENE NAGRADE U AKCIJI “BUDI DOBAR I POKAZI TO DRUGIMA"

Dobitnici Bregovic, Maraton i “Cepter"

Beograd. - Kompanija “Cepter", Beogradski maraton i Goran Bregovic dobitnici su povelja “Budi dobar i pokazi to drugima", koju za dostignuca u oblasti odnosa sa javnoscu u istoimenoj akciji dodeljuje Poslovna skola za PR. Prema recima Predraga Vujovica, predsednika zirija manifestacije, svi kandidati su posmatrani u periodu januar-jun 1998, u toku koga su postigli izuzetne rezultate u kominaciji sa javnoscu.

U kategoriji privrednih organizacija, kompanija “Zepter" se u proteklih sest meseci istakla kako brojem tako i kvalitetom PR akcija u SRJ. Pored internog PR (odnosa prema zaposlenima), ova firma se narocito istakla u svom odnosu prema kupcima. Tako, vec duze vreme izlazi magazin “Zepter Novosti", sponzori su kosarkaskog kluba “Partizan-Zepter", organizovali su niz kulturnih i umetnickih manifestacija u “Zepter galeriji", kao i kroz fond “Madlena Jankovic". U ovoj kategoriji nominovani su jos i “Knjaz Milos", “Verano motors", “Fresh and Co." i modni studio “Click", kojima ce biti urucena priznanja.

Kada je u pitanju Beogradski maraton, ne samo zahvaljujucu centralnoj manifestaciji “Stark" maratonu, s pravom se moze reci da je “najveci promoter Beograda u svetu". Ova firma je tako pored organizacije rok koncerta kao najave maratona, bila organizator i izlozbe slika svojih sponzora, izlozbe novinarskih fotografija, izbora najbolje reportaze, te je odrzala veliki broj konferencija za stampu. U kategoriji neprivrednih organizacija nominovani su bili i Jugoslovensko dramsko pozoriste, ANEM, Omladina JAZAS i Klinika Anlave.

“Muzicki simbol Balkana" Goran Bregovic je radom na filmskoj muzici i mnogobrojnim koncertima privukao paznju medija kod nas i u svetu. Pored Bregovica u kategoriji licnosti nominovani su i Srdjan Dragojevic, Montenigersi, Svetozar Cvetkovic i Djordje Balasevic.

R. R.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /