ponedeljak, 29. jun 1998.

ODRZAN DRUGI SABOR STRANKE NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA

Pobedice demokratske snage

Banjaluka, Beta. - Premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik, obracajuci se ucesnicima 2. sabora Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) RS, rekao je da ce ova stranka u koaliciji sa Srpskim narodnim savezom i Socijalistickom partijom RS na septembarskim izborima ponuditi nova resenja za dobrobit RS. “U svim demokratskim zemljama sveta najvazniji zadatak politike je da ponudi, a drzava da obezbedi bolji zivot i spokojniju buducnost svih gradjana", naglasio je Dodik i dodao da ocekuje da ce na narednim izborima “pobediti demokratske snage".

Ucesnicima Sabora SNSD-a u svojstvu gosta obratila se predsednica RS Biljana Plavsic. Plavsiceva je naglasila da je “SNSD uspeo zahvaljujuci tome sto je unutar svojih redova izgradjivao kvalitet. Imali ste sluha da tada osetite sto se desava u narodu. Ona je izrazila nadu da ce SNSD nakon septembarskih izbora imati vise poslanika u parlamentu RS.

Delegati 2. sabora jednoglasno su u subotu za predsednika SNSD ponovo izabrali Milorada Dodika. Vecinom glasova, delegati su za potpredsednike stranke izabrali Branka Dokica i Dobroslava Cuka, a za generalnog sekretara stranke izabran je Nenad Bastinac.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /