utorak, 12. maj 1998.

POSLE UBISTVA JEDNOG I RANJAVANJA DVOJICE POLICAJACA U KOSOVSKOJ MITROVICI

Privedeno sedam Albanaca

Kosovska Mitrovica, Beta. - Sedam Albanaca, za koje se pretpostavlja da su umesani u ubistvo iz zasede jednog i ranjavanje dvojice pripadnika policijskih snaga, privedeni su juce u MUP Kosovske Mitrovice. U ponoc 5. maja kod autobuske stanice u tom gradu, ubijen je policajac Milovan Nikolic, a ranjena dvojica policajaca Darko Ivaz i Jovica Jovic.

U saopstenju MUP-a Kosovske Mitrovice navodi se da su pritvoreni anesteziolog Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici dr Nuredin Fazlija, medicinski tehnicar u tom medicinskom centru Rahman Beka, vlasnik bilijar kluba kod autobuske stanice Hadzibajram Beka, konobar Ismet Plana, Ilir Djemailji bez zaposlenja iz Poljanica kod Srbice, koji se za vreme napada na policajce nalazio kao gost kod porodice Beka, privatnik Abaz Deliju i Imer Hoti iz Kosovske Mitrovice.

“Oni su pritvoreni zbog neprijavljivanja krivicnog dela iz clana 203 stava 1 Krivicnog zakona Srbije u vezi sa krivicnim delom pomoci posle izvrsenja krivicnog dela iz clana 204 stava 3 istog zakona", naveo je MUP.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /