subota, 16. maj 1998.

OPLJACKANA ZLATARA “STEFANOVIC"

Lopov u bekstvu tesko ranio policajca

Beograd. - Juce je prilikom pokusaja da zaustavi pljackasa tesko ranjen policajac Milic Vukosavljevic (1959) za ciji se zivot bore lekari u Urgentnom centru. Zlatara “Stefanovic" u Makedonskoj ulici juce oko 9,30 casova bila je na “meti", kako nezvaniucno saznajemo, dvadesetogodisnjeg mladica, najverovatnije narkomana, koji je uz pretnju pistoljem od vlasnika zatrazio novac i zlato. U tom momentu pojavio se zlatarev sin i preplaseni lopov dao se u bekstvo prema Cetinjskoj ulici sa plenom od 300 do 400 dinara. Vlasnik je izasao iz radnje vicuci “drz’te lopova", sto je cuo i vozac MUP-a koji je u tom trenutku bio u neposrednoj blizini i krenuo u poteru. Kod Ekonomske skole pljaskac je usao u taksi, a miliconer mu je prisao pokusavajuci da ga izvuce iz vozila posle cega je lopov potegao pistolj i ranio ga. Prema nezvanicnim saznanjima, taksista je lopova vozio do Visnjicke ulice a potom je on presao u drugo taksi vozilo.

Prema nezvanicnim saznanjima milicija je juce nakon pljacke uhapsila vise osoba u okolnim ulicama u strogom centru grada.

M. Z. M. - D. P.

Lekari se bore za Vukosavljevicev zivot

Milic Vukoavljevic ranjeni milicioner OUP-a Stari grad juce je hitno prebacen u Urgentni centar gde je odmah podvrgnut operaciji. Kako saznajemo, milicioner je pogodjen sa cetiri metka u predelu stomaka i nanete su mu povrede creva i glanvog krvnog suda - aorte. Komplikovana operacija trajala je vise od tri sata. Lekari se bore za zivot povredjenog Vukosavljevica.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /