subota, 23. maj 1998.

SAPER KAZNIO GRESNIKE

Mitrovic - osam meseci u autu

Radomir Saper je odlucio: direktor Buducnosti Danilo Mitrovic, kaznjen je sa osam, a direktor FMP Vladimir Manojlovic sa sest meseci zabrane “delovanja" u kosarci. Komesar Winston Yuba lige ponovo je bio neumoljiv prema “prestupnicima", a podseticemo i zasto:

Danilo Mitrovic je odmah po zavrsetku druge polufinalne plej-of utakmice izmedju Buducnosti i Crvene zvezde (“crveno-beli" dobili i otisli u finale) “okupirao" prostor oko zapisnickog stola i verbalno nasrnuo na arbitre, sto je nastavio i kasnije, u tunelu.

U danima koji su usledili direktor “djetica" je preko stampe nastavio sa atacima, ali ovoga puta ne samo na sudije, nego i na neke funkcionere Yuba lige za kradju, lopovluk... Skrenuta mu je paznja da ukoliko nema argumenata krsi postojeci Pravilnik KSJ, no on je i dalje “terao" po starom.

Vladimir Manojlovic je druga prica. On je, kaze se u saopstenju Yuba lige dozvolio da se u ime kluba, preko raznih medija izdaju saopstenja u kojima se arbitri optuzuju za brutalnu kradju na drugoj utakmici Partizan-FMP (pobedili “crno-beli"). Uz najave, pritom, da nece izaci na treci mec. Time je nastavlja se u saopstenju povredjen integritet svih pomenutih sudija, a tom “igrom" hocu -necu izvrsen je pritisak na sve ucesnike majstorice. Za tako nesto nije bilo nikakvih valjanih dokaza, a sve to moralo je na neki nacin da se sankcionise.

Polufinalne plej-of price “iza kulisa", tako su zavrsene. Ali samo na kratko. Kazemo na kratko, jer su za “nedolicno ponasanje" spomenuti i nekadasnji predsednici KSJ Barovic (Buducnost) i Covic (FMP). O njihovoj sudbini odlucivace Predsednistvo KSJ na danasnjem “samitu".

V. Z. Z.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /