cetvrtak, 28. maj 1998.

RASIM LJAJIC, PREDSEDNIK KOALICIJE “SANDZAK"

Policijska kolona otisla prema Peci

Novi Pazar, Beta. - Predsednik koalicije “Sandzak" Rasim Ljajic izjavio je juce da je juce iz pravca Novog Pazara prema Rozaju, Cakoru i Peci prosla kolona u kojoj je bilo vise od 20 autobusa sa pripadnicima rezervnog sastava MUP-a Srbije, kao i oklopnih i bornih vozila, topova i vise dzipova.

“Ovakva demonstracija sile neposredno pred parlamentarne izbore u Crnoj Gori u funkciji je zastrasivanja tamosnjih biraca i pokusaja da se utice na promenu raspolozenja birackog tela za koje su Milosevicevi anketari u finisu predizborne kampanje utvrdili da nije naklonjeno Momiru Bulatovicu", rekao je Ljajic na konferenciji za novinare u Novom Pazaru.

Prema njegovim recima, stocari na podrucju opstine Plav u Crnoj Gori vec duze ne izvode stoku na pasnjake zbog “velike koncentracije pripadnika Vojske Jugoslavije" na planinskim prevojima Babino Polje, Bogicevica, Bor, Grebaje, Lipovica i Bjelic. On je dodao da je od 5. maja u novopazarskoj opstini navodno u toku mobilizacija rezervnog sastava MUP-a i VJ, ali da je odziv veoma slab.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /