petak, 29. maj 1998.

SIN PREDSEDNIKA SRJ, MARKO MILOSEVIC DAO NAJBOLJU PONUDU NA LICITACIJI ZA GRADJEVINSKO ZEMLJISTE U POZAREVCU

Porodicno imanje uvecano za 13,48 ari

Pozarevac. - Na poslednjoj sednici Skupstine opstine Pozarevac doneto je resenje po kojem se Marku Milosevicu na trajno koriscenje daje pet parcela u Kosancicevoj ulici (iza porodicne kuce Milosevica), ukupne povrsine 13,48 ari. Zanimljivo je da za tu tacku dnevnog reda nije bilo kvoruma, pa je data pauza da bi odbornici SPS i JUL, koji inace imaju ogromnu vecinu u pozarevackoj skupstini, bili dovedeni na sednicu.

Za kupovinu ovog prostora odrzana je licitacija na koju su se prijavila cetiri lica iz Pozarevca i dva iz Beograda. Pozarevljani su, sem Milosevica odustali, a Beogradjani nisu uspeli da ponude vise od 388.501,68 dinara, sto je bila ponuda punomocnika Marka Milosevica i za koju su parcele i prodate. Zemljiste je dato “radi izgradnje individualno-stambenih objekata u skladu sa donetom Odlukom o urudjenju prostora kulturno-istorijske celine izmedju ulica Nemanjine i Kosanciceve u Pozarevcu".

Interesantno je da je na prostoru iza kuce predsednika SRJ pre njegovog brzometnog politickog uspeha bilo stovariste gradjevinskog materijala koje je pre desetak godina iseljeno, a prazna parcela ogradjena da bi se pruzila bolja zastita Slobodanu Milosevicu i njegovoj porodici. Sada je taj prostor dobio vlasnika.

D. Zdravkovic

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /