utorak, 24. mart 1998.

OBOGACENA TURISTICKA PONUDA NA ZLATIBORU

Originalna ekskluziva

Turisticka ponuda Zlatibora od 1. februara je bogatija za smestaj i ugostiteljske usluge u privatnom hotelu “Club satelit". Posetioci najsuncanije planine, koja je istovremeno i vazdusna banja sa dugogodisnjom tradicijom su i do sada mogli da biraju izmedju smestaja u nekom od brojnih hotela ili “narodne radinosti" u privatnim vilama - vikendicama. Sa novootvorenim hotelom, ciji vlasnik je Rados Zimonjic, Zlatibor dobija objekat sa ekskluzivnom ponudom.

U pansionskom delu, koji je, u zdanju zidanom po ugledu na srednjevekovne gradjevine, odvojen od restoranskog, smesteno je pet luksuzno opremljenih apartmana i 12 soba, sa ukupno 60 postelja. Da opravdavaju cetiri zvezdice u “Club satelitu" isticu da svaka soba i apartman, uz originalan luksuzan namestaj, imaju televizor, telefon, da se s prozora vidi skijaliste Obudojevica (udaljeno stotinak metara) i nabrajaju specijalnu ponudu.

Gosti koji koriste pun pansion u ovom hotelu imaju pravo na besplatnu uslugu frizera, koriscenje bilijar sale i kompletan fitnes tretman: saunu, masazu, djakuzi, solarijum i teretanu. Posle ovakvog osvezenja “Club satelit" nudi gastronomsko okrepljenje. U restoranskom delu hotela, koji moze da primi 200 osoba, gostima se nudi prvorazredna kuhinja a vecernji program upotpunjuje atraktivna muzika.

Lidija Jovicic, direktor marketinga u “Club satelitu" istice da su spremni da gostima ponude sve vidove odmora, rekreacije, sportskih priprema, da organizuju poslovne ruckove i seminare.

J. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1995 - 1998 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /