ORGANIZACIJA KAMPA

UCESNICI

Ucesnici su 50 srednjoskolaca, studenata i postdiplomaca iz Jugoslavije (clanovi Geografskog istrazivackog drustva Beograd, Bioloskog istrazivackog drustva "Josif Pancic" i Naucno-istrazivackog drustva studenata biologije "Josif Pancic").

ROKOVI
Prijavljivanje ucesnika i podnosenje projekata do 31. 01. 1997. godine.
Selekcija ucesnika do 05. 02. 1997. godine.
Obavestavanje odabranih ucesnika do 15. 02. 1997. godine.
Prvi obilazak Backog Monostora do 01. 04. 1997. godine.
Realizacija istrazivackih projekata od 10. 07. do 25. 07. 1997. godine.
Podnosenje izvestaja do 31. 10. 1997. godine.

PREVOZ UCESNIKA

U slucaju da GID ne obezbedi prevoz od Beograda do Sombora, ucesnici kampa o svom trosku dolaze do Sombora, odakle je organizovan prevoz do B. Monostora (12 km).

SMESTAJ UCESNIKA

Smestaj svih ucesnika istrazivacke akcije bice u osnovnoj skoli u Backom Monostoru. Spavanje je u ucionicama osnovne skole na podmetacima u vrecama za spavanje.

ISHRANA UCESNIKA

Ishrana ucesnika bice organizovana u samoj osnovnoj skoli, za koju ce biti angazovane dve profesionalne kuvarice, a sama ishrana bice organizovana u trpezariji osnovne skole.

STRUCNI SARADNICI

Strucnu saradnju obezbedice saradnici Geografskog istrazivackog drustva sa Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Geografskog fakulteta Univerziteta u Pristini, Geografskog instituta "Jovan Cvijic" pri Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, Geokarte, Saveznog i Republickog hidrometeoroloskog zavoda.
Jelasnica Projekti