Ovo je bezobrazno maznuto, bez pitanja i premis"ljanja. (Izgovor: do origana su ultra-spore veze. I nije do origana nego originala. Tako je to u s"est ujutro. 8-). A original je na URL: http://fly.cc.fer.hr/cgi-bin/L2/32/SFeraKon/intro.html . Svi krediti i kamate 8-) idu tvorcima originala. Uz nes"to origana. 8-)

BiLJtEni

Jedina namjena SFeraKonskih biltena je pljuvanje po organizatorima i posjetiteljima konvencije, kao na slici.

Steta sto je ne mozete
vidjeti

Idemo redom:

Bilten 1

Bilten 2

Bilten 3

Sad se bagra pocela igrati s fontovima. Mozda jednog dana stavim gifove. Al' sumnjam.

Bilten 4

A onda su poceli i s tabelama. Da im ja mjku bzju.

Bilten 5

Sestice jos nema jer ne mogu naci hardcopy na papiru da vidim kako to treba formatirati. Zato ide sedmica u koju su poceli trpati slike. A ja ih nemam. Jer mi ne mogu eksportirati iz glupih Microsoft (sux) formata u GIF.

Zato dobijate neke druge slike koje nemaju veze s onim sto je originalno u biltenu. Osim ako nemate vrlo perverznu mastu. (Kao ja :)

AAAAAAAAA!!!!!!! Dosla televizija. Upalili reflektor i uperili mi ga u facu. Namjerna sabotaza. Mrzim ih!

Nemojte placati pretplatu iz solidarnosti.

Bilten 7

Dobio sam sesticu. Opet su potrpali neke cudne simbole za koje nemam gifove. Ostat cete prikraceni. Dodjite slijedeci put na SFeraKon.

Bilten 6

Nesto se ovdje zblesiralo. Mislim da sam pricao o odvratnostima tabela iz biltena. Pogotovo u Lynxu. Sorry, nemam snage za puno perverzija. Nitko mi ni pecivo nije donio.

Bilten 8

Devetka je katastrofa. Trebalo bi mi 2-3 sata da je isformatiram. Bas me briga kako ce ispasti. Dosta mi je svega. Dajte mi pecivoooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Bilten 9

Sun May 5 17:25:50 MET DST 1996

Gotovi jucerasnji bilteni.

Trebalo mi je pet sati, a oni za to vrijeme nisu uspjeli napraviti ni dva nova. Pola sata pauze...

Idu danasnji!

Bilten 10

Bilten 11

Eto, gotovo. Oni prave dvanaesticu. Pitaj boga kad ce biti gotovo. Meni se ne da cekati i cisto sumnjam da cu ostatak staviti na web danas.

Nevolja sa zadnjim biltenom je sto je zadnji :)

Bilten 12

Love you all...

Dave